fidaen
Lataa iCal-tiedostona
 

”Puhetta henkisyydestä” - Aurinko Maa ry

tiistai, 16. marraskuu 2021, 19:00
Osumat : 498

leena 1114Aurinko Maa ry on kutsunut Leenan pitämään luentoa ja meditaatiota ”puhetta henkisyydestä” -webinaarisarjaan 16.11. klo 19. Leena kertoo aiheesta ”Kuinka voin elää sieluni suunnitelman mukaista elämää?”

Sielu voidaan määritellä monella eri tavalla, mutta tässä yhteydessä sillä tarkoitetaan syvempää henkistä identiteettiämme, Minuutta, jonka pohjimmainen luonto on rakkaus ja sisäinen viisaus. Sielu on tietoisuutemme syvempi kerros, jota alamme kokea laskeutuessamme sydämemme hiljaisuuteen, mielikuvituksen ja mielen tarinoiden sekä tunnetilojen taakse. Kun elämme sielustamme käsin, tunnemme olevamme kokonaisia ja elämä tuntuu merkitykselliseltä. Olemme yhteydessä intuitioomme ja tiedämme, miten toimia oikein. Tässä webinaarissa keskustelemme sielusta ja sen aspekteista sekä teemme meditaatioharjoituksia sielunyhteyden vahvistamiseksi.

Mikäli tahdot taloudellisesti tukea Leenan luentoa ja näin Sydänmaan toimintaa, webinaarista voi halutessaan maksaa itselle sopivan summan tilille Heartland-Sydänmaa FI40 8954 0710 1011 62. Laita viestiin Aurinko-Maan webinaari. Tapahtuman kokonaiskesto on noin kaksi tuntia tai hieman yli.

Sydänmaa ja Aurinko-Maa yhdistys kutsuvat sinut lämpimästi mukaan webinaariin. Linjat aukeavat n. 10 vaille seitsemän. Webinaariemäntänä toimii Aurinko-Maa ry:n puheenjohtaja Annika Karppelin. Teknisissä ongelmissa, voit soittaa tai laittaa viestin Annikalle 044 9784578

Liity webinaariin
https://turkuamk.zoom.us/j/69713414603?from=addon

Meeting ID: 697 1341 4603

Join by SIP
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.
Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen.

Heartland-Sydänmaa

Illintie 51
96400 Rovaniemi
Finland

info (a) sydanmaa.org

Privacy Policy
Cookie Policy

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje saadaksesi tietoa tapahtumistamme.
I agree with the Privacy policy