fidaen
Lataa iCal-tiedostona
 

Keho- ja Sydäntietoisuus, meditaatio ja hevoskommunikaatioretriitti

Mistä lauantai, 18. kesäkuu 2022 -  10:00
Mihin sunnuntai, 19. kesäkuu 2022 - 16:00
Osumat : 783

1 DSC2786Hevoset ovat hyvin herkkiä olentoja, joilta voimme oppia paljon itsestämme sekä suhteestamme itseemme. Hevosten kanssa oleminen ja toimiminen opettaa meitä lepäämään kehossamme ja sydämessämme ja arvostamaan itseämme oikealla tavalla. Kun sydämestä käsin kunnioitamme itseämme ja uskallamme ottaa vastuun omasta elämästämme ja ajatuksistamme, pystymme myös ohjaamaan hevosia niin, että niillä on meidän kanssa hyvä olla. Hevosille meidän ei tarvitse emmekä voi esittää mitään tai ottaa keinotekoisia rooleja. Saamme olla täysin luonnollisia, mikä edellyttää, että itse harjoittelemme hyväksymään oman keskeneräisyytemme olemalla silti valmiita sisäiseen muutokseen ja uuden oppimiseen.

Hevoset lukevat sekä kehomme kieltä että tunne- ja mielentilojamme. Retriitissä teemme meditatiivisia harjoituksia sekä sisätiloissa että hevosten kanssa keho- ja sydäntietoisuuden vahvistamiseksi. Opettelemme kommunikoimaan hevosten kanssa kielellä, jota ne ymmärtävät. Hevosten kanssa saamme laskeutua sanallista viestintää syvemmälle, kehoomme ja sydämeemme.

Retriittiin osallistuminen ei edellytä aiempaa kokemusta hevosista tai meditaatiosta. Jokainen askel otetaan osallistujien omista lähtökohdista. Pelkkä tahto ja sydämen kutsu osallistua riittää.

Aika: Aloitamme 18.6. klo 10 ja päätämme 19.6. klo 16.

Hinta: 160 euroa (sis. 24 % alv). Työttömät ja opiskelijat, joilla ei ansiosidonnaista päivärahaa tai osa-aikaista työtä 130 euroa. Yöpyminen sisältyy hintaan. Myös kotoa käsin osallistuminen on mahdollista. Tarkempi aikataulu selviää retriitissä. Maksu tilille Heartland-Sydänmaa FI40 8954 0710 1011 62. Laita viestiin: hevoskommunikaatioretriitti. (Maksun voi suorittaa myös myöhemmin kahdessa erässä, jos siitä sopii erikseen). 

Ilmoittautuminen: Tämä sähköpostiosoite on suojattu spamboteilta. Tarvitset JavaScript-tuen nähdäksesi sen. mieluiten 11.6. mennessä.

Ruokailu: valmistamme runsaan yhteissalaatin ja maukkaan kasviskeiton. Tarkemmat ohjeet ruokailuun liittyen ilmoittautuneille sähköpostitse.

Heartland-Sydänmaa

Illintie 51
96400 Rovaniemi
Finland

info (a) sydanmaa.org

Privacy Policy
Cookie Policy

Tilaa uutiskirje

Tilaa uutiskirje saadaksesi tietoa tapahtumistamme.
I agree with the Privacy policy